Kopfoto 2016-2017
 

Welkom bij Ballet- en Dancestudio Dorris Titulaer

Dansen bij onze Balletstudio is een feest voor iedereen, van peuters tot volwassenen.
Eén keer of misschien wel vier keer per week samen met meisjes (en jongens) op prachtige muziek. Klassiek of modern, jazzballet, hiphop of streetdance, er is voor iedereen een stijl die past.


Nieuwsbrief.

De tweede nieuwsbrief van dit seizoen is inmiddels uit. U kunt de nieuwsbrief HIER terugvinden.

GRATIS Workshop Jody Geijsendorpher.

Huis voor de Kunsten Limburg en Kunstbende Limburg ontwikkelen talent. 
Op zondag 4 februari 2018 tussen 13.00 en 17.00 uur worden in de ECI Cultuurfabriek in Roermond workshops gegeven op het gebied van dans, dj, expo, fashion, film, muziek en taal/theater. Iedereen tussen de 13 en 18 jaar oud kan hier gratis aan deelnemen. Een ideale kans om professionals als Jody Geijsendorpher (dans), Tim Gaal en Gilmaro Tol (dj), Nieke Lemmens (expo), Danitsja Dubnik (fashion), Robin Peeters (film), Juul de Bruin en Aïcha Cherif (muziek) en Louie Hamers (taal/theater) het hemd van het lijf te vragen en je voor te bereiden op een eventuele deelname aan Kunstbende 2018! Ook als je niet aan de Kunstbende-wedstrijd wilt deelnemen, ben je van harte welkom om mee te doen aan een van de workshops. Meld je HIER aan.

Meer info op:  www.kunstbendelimburg.nl/eci18

 

 

Workshops modern contemporrary lyrical door Dimitra Kolokouri.

Dimitra

Dimitra zal op Zondag 18 maart, 2 workshops geven. Dimitra is een van de top docenten/dansers van de Benelux. Haar muziekkeuzes, lyrische bewegingen, passie voor dans en leerlingen, maken haar zeer uniek. In onze dansstudio is zij niet meer weg te denken. Haar hart en ziel raakt ons. Be more than welcome. (minimaal 1 á 2 jaar ervaring is verreist)

Voor beide workshops is aanmelding bij Dorris vereist.

Workshop A:

start: 11.00 uur

leeftijd: t/m 15 jaar

kosten: €13,50

 

Workshop B:

start: 12.30 uur

leeftijd: vanaf 16jaar

kosten: €16,00

Voorstelling Domani

Op Zondag 17 juni 2018 hebben we weer 2 eindpresentaties bij Domani ter ere van het 40 jarig bestaan van de Studio. Meer informatie komt in het voorjaar van 2018.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor bij onze Balletstudio? U vindt hier een aanmeldingsformulier.