Onze docentes

Mobirise

Dorris Titulaer

In september 1978 werd Balletstudio Gerty Klaassen officieel overgenomen door haar dochter Dorris Titulaer.

Dorris Titulaer startte haar balletstudie bij haar moeder en heeft zich daarna achtereenvolgens in klassiek ballet bekwaamd op de Royal Academy of Dance Ballet School in Londen, R.A.D.-Stijl bij Dorothy Oswald (voormalig docente aan de Tilburgse Balletacademie), Emmy Moers-Grijze (voormalig organisatrice R.A.D. Nederland), Yvonne Beumkens (thans docente aan de Rotterdamse Balletacademie) en Allain Ponell (voormalig danser primeur en docent van de Parijse Opera).
Op deze wijze kreeg zij het inzicht en een opleiding in diverse stijlen zoals R.A.D., Bournonville en Vaganova.
Charactèr, Jazz en Modern studeerde Dorris aan het Krefelds Stadstheater bij Doris Houben. Om up to date te blijven volgt Dorris Titulaer nog steeds cursussen Jazz, Modern en Klassiek in binnen- en buitenland.

In 2003 ontving Dorris van de gemeente Venlo een waarderingsonderscheiding.
Vanaf oktober 2007 is Dorris mentor van de Royal Academy of Dance. Vele leerlingen van deze Venlose Balletstudio hebben hun vervolgopleiding aan verschillende academies afgerond. Ze dansen en geven les vooral in het buitenland.

Dorris heeft zelf 8 jaar in een ballet- en showgroep gedanst en hiervoor choreografieën gemaakt. Zij werkte bij een artiestenbureau in Maastricht, en danste voornamelijk in Duitsland, met name Keulen en Berlijn

Zij heeft choreografieën gemaakt voor o.a. dinershows in België, verscheidene modeshows, songfestival Duitsland, Donna Lynton en Jan Vayne etc.
Ook nu maakt zij choreografieën voor de Show- en demonstratiegroep. Voor de Floriade 2012 schreef zij de balletchoreografie van het openingsspektakel.

Mobirise

Selin Yildirim

Selin Yildirim is een moderne danseres en choreograaf. Zij is afgestudeerd van de dansopleiding All round show artiest op het Rijn IJssel in Arnhem in 2016. Inmiddels heeft zij veel ervaring opgedaan met lesgeven door het geven van verschillende workshops op scholen (onderwijs) en dansscholen. Tijdens haar opleiding heeft ze veel podiumervaring opgedaan met verschillende projecten zoals Be Voice (internationale samenwerking), theatervoorstellingen, AFAS Live met het leger des Heils en dinnershows.

Mobirise

Jody Geijsendorpher

Jody Geijsendorpher is een allround danseres en choreograaf. Zij is afgestudeerd van dansacademie Fontys, Hogeschool voor de Kunsten in 2018. Inmiddels heeft zij gedanst bij tv-shows en concerten zoals, Vrienden van Amstel Live, Let’s Dance, DanceSing, The Talent Project en meer. Ze heeft gechoreografeerd voor de hoofdrol speelster in de film ‘Onze Jongens in Miami’ en danst twee verschillende rollen. Dit jaar werd ze gekozen tot een van de dansers van Eurovisie Song Festival, wat nu is uitgesteld ivm COVID-19. Ook vliegt zij de wereld over om workshop te geven in verschillende stijlen en uit daarmee haar passie voor les geven. 

Voor een levendige indruk van haar talent kunt u terecht op haar YouTube kanaal

Mobirise

Aaliyah Lien

Klik HIER voor de CV van Aaliyah

Mobirise

Jenna van Oorschot

Danst bij ons sinds haar 5e levensjaar. Ze heeft alle grades doorlopen en 2 beroepsexamens afgelegd in Antwerpen bij 't ballet van Vlaanderen. Jenna heeft sinds 2019 alle lessen van Cirean in Arcen overgenomen. Bij ons heeft ze 't vorig seizoen kinderlessen gegeven. Ze is intern opgeleid als docente. Zaterdags geeft Jenna de 3-4-5-6 jarige en grade 1 lessen.

Mobirise

Onze assistentes

Mobirise

Mobirise

Joni Blaaupot

Hoi, Mijn naam is Joni Blaaupot, ik ben 14 jaar oud en dansen is mijn grootste passie. Ik ben bij Dorris begonnen toen ik 3 jaar oud was, en inmiddels voelt het als mijn tweede thuis. Zelf volg ik de lessen Contemporary fusion, Advanced foundation en Hiphop. Buiten de lessen bij Dorris probeer ik regelmatig workshops te volgen in verschillende stijlen. Hiermee wil ik mij nog verder ontwikkelen, en uitzoeken welke stijl het beste bij mij past. Ik vind dansen zo leuk, omdat het mijn moment is. Voor mij is dansen niet alleen bewegen, maar ook een uiting van gevoel. Ik assisteer bij verschillende lessen, en vind het dan ook heel fijn dat ik mijn passie ook met anderen kan delen. Hopelijk tot in de les :)

Mobirise

Raven Verbruggen

Hallo mijn naam is Raven Janaie Verbruggen. Ik ben 16 jaar oud en dansen is wat ik het allerliefst doe. Al 10 jaar dans ik bij Dorris en naast mijn eigen lessen assisteer en vervang ik bij verschillende danslessen. Ik ben ervaren met de dansstijlen: ballet, modern, hip hop en heels. Vanaf het dansseizoen 20/21 train ik 2 wekelijks bij Dancers at Work in Amsterdam om mij nog beter te kunnen ontwikkelen en weer nieuwe dingen te leren. 

Mobirise

Created with Mobirise